מחיקה מתוך האפליקציה
- פתח/י את מסך הפרופיל.
- היכנס/י ל“חשבון ואבטחה”.
- בחר/י “מחיקת חשבון”.
- אשר/י את הפעולה לפי ההוראות.
מה נמחק
החשבון, הפרופיל, הפריטים, האירועים, המסמכים, תזכורות, מזהי Push וחברויות משפחתיות הקשורות למשתמש, בכפוף לחובות שמירה לפי דין ולמחזורי גיבוי מוגבלים.
בקשה דרך האתר
יש להשתמש באותה כתובת אימייל של החשבון. לצורך הגנה מפני מחיקה בלתי מורשית נבקש אימות בעלות לפני ביצוע הבקשה.
זמן טיפול
הבקשה תיבדק ותטופל בתוך פרק הזמן הקבוע בדין ובדרך כלל בתוך 30 ימים. אם נדרש מידע נוסף לאימות, ניצור קשר עם הפונה.